Saturday, May 2, 2009

Jak chtít udusit sociálně motivované protestní akce v důsledku hospodářské krize a jejího dopadu na prostý lid?

Květen 2, 2009 · Vytisknout dokument

Šířit nesmyslnou poplašnou zprávu komplicitními dobře namazanými médii o neexistující pandemii, a čekat, jak to všechno dopadne.
Prasečí chřipka sem, prasečí chřipka tam, lety zrušené tuhle, zájezdy zrušené tamhle. Vyprodané roušky, objednané prášky, zákaz vycházení, zákaz kýchání na veřejnosti, zákaz chození po letišti s horečkou. 12 opic a tak dále a tak dál. Lidi šílí právě včas.
Fígl s prasečí chřipkou původně vymysleli koumáci kolem tehdy mladého a nadějného tandemu „svět patří nám“ Dick Cheney a Don Rumsfeld, kteří zašli až tak daleko, že pro nejapnou popularizaci očkování a následující skvělý zisk výrobců a distributorů séra, nechali před běžícími kamerami očkovat samotného prezidenta Forda. To, že samotná vakcína nebyla nic víc, než jedovaté placebo, které muselo být na konci finančně úspěšné vakcinační kampaně pozastaveno právě z důvodu své zdravotní
závadnosti, která si vyžádala životy 30 nevinných lidí a zdraví 500 obětí inokulace neotestovanou látkou. Tyto oběti zůstaly povětšinou trvale postiženy neurologickou paralýzou, takzvaným Guillain-Barre syndromem.
Fotka prezidenta Geralda Forda při očkování zde:
Previous Swine Flu Outbreak Originated At Fort Dix
http://www.prisonplanet.com/…ort-dix.html

Po neuvěřitelném předmájovém honu na čarodějnice a neúměrného úsilí sdělovacích prostředků vyvolat paniku a děs v řadách lidí, kteří místo aby demonstrovali a manifestovali svoji třídní nenávist po tradičním vzoru punkové komunity z berlínského Kreuzbergu, raději zůstávají bázlivě doma s rouškou na ústech a neodvažují se ani dýchat, ani smažit oblíbenou vepřovou kotletu. Přitom netuší, jak až si média a agentury ze světové populace zase jednou dobře vystřelily
„Political Lies and Media Disinformation regarding the Swine Flu Pandemic“
http://www.globalresearch.ca/index.php?…

Vědecká komunita již nyní pochybuje o pracionalitou varování před pandemií a kroutí nechápavě hlavou nad rozpoutanou globální hysterií. Další předčasný dril?
Mass vaccination drill puts health officials to practice
http://www.ktuu.com/…al/story.asp?…

Takže zatím co v Turecku, Německu a Řecku stejně dochází k prvomájovým střetům mezi demonstranty a pořádkovými silami, prasečí chřipka čím dál tím více působí jako nepodařený strašák do zelí bez zelí.
May Day turns violent in Turkey, Germany, Greece
http://www.reuters.com/…973220090501?…

WHO varuje se stejnou naléhavostí, jako v roce 2003, když nám svým vzyčeným smrtonosným prstem hrozila nákaza koronavirem způsobujícím SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) ústy Dr. Davida Heymanna. Dnes si zubatá poslouží ústy paní Margaret Chan, 37 nejmocnější ženy na světě, podle magazinu Forbes.
Vědecká komunita dokonce považuje kmen viru prasečí chřipky za méně nebezpečný, než běžné kmeny sezóní chřipky.
„How a global swine flu pandemic could actually be LESS dangerous than the annual
flu season“ zde:
http://www.dailymail.co.uk/…-season.html

Analýza chřipkové aktivity ve Spojených státech nevykazuje doposud žádné abnormality a ani je vykazovat nebude. Zajímavé ja také, že mexiko, kde má být infekce nejhorší prý nemá jedinou laboratoř, která by byla schopna identifikovat konkrétní virový kmen, takže veškeré vzorky musí být posílány do národní referenční laboratoře (Centers for Disease Control and Prevention) ve Spojenych státech.
„Influenza Activity in the United States – Analysis“
http://www.globalresearch.ca/index.php?…

Největším paradoxem na celé záležitosti dnešní neopodstatněné hrozby pandemie, která slouží jen a pouze k umlčení hlasů volajících po spravedlivé odplatě marnotratných a špatných hospodářů, zahrávajících si s financemi daňových poplatníků, drobných živnostníků, zaměstnanců a fyzických osob, je ten, že se o nápravu má postarat momentálně ta nejkontroverznější aktérka na farmaceutickém poli – firma Baxter.
„Baxter To Develop Swine Flu Vaccine Despite Bird Flu Scandal“ zde:
http://www.prisonplanet.com/…scandal.html

Ano, je to právě ta firma, která nedávno proslula nepochopitelnou distribucí experimentální chřipkové vakcíny, nakažené virem ptačí chřipky H5N1 (SARS), kterým se mimochodem strašilo ale úplně stejným způsobem jako nyní chřipkou prasečí H1N1 v roce 2003, aby byla odlákána pozornost od nezákonné a zavrženíhodné invaze Iráku sloužící k převzetí kontroly nad jeho národním nerostným bohatstvím.

Nyní má být pozornost odlákána od čeho? Od potenciálu 1. Máje, mezinárodního svátku práce, který by se mohl stát příležitostí pro započetí mezinárodní vlny protestů proti finanční a hospodářské krizi a výstřelem z Aurory k útoku na bašty nadnárodního kapitálu, který nejen, že opovrhuje lidskou důstojností, ale ještě se jí vysmívá. Vrací nyní impérium nadnárodního kapitálu úder zpět preemptivně?
Komu jiném slouží WHO, když pověří čerstvým incidentem zprofanovanou a nedůvěryhodnou nadnárodní firmu BAXTER, která byla v Rakousku dokonce za únik kontaminovaných očkovacích sér proti sezonní chřipce H3N2 zažalována a může nyní být podezírána z mezinárodního organizovaného bioterorizmu, výrobou vakcíny proti neexistující prasečí chřipce?
„Baxter seeks swine flu sample to begin work on vaccine“ zde:
http://www.chicagotribune.com/…579388.story

Byl problém viru ptačí chřipky ten, že nebyl dostatečně dobře přenosný a musí být nyní naočkován, proto, aby mohl splnit kriteria populační kontroly a začít svou cestu vzduchem po předchozí řádné mutaci v živém lidském organizmu v míře kritického množství natolik vysokého, aby virus překonal přirozené překážky základní skupinové imunitní odezvy? Poslouží k tomu nyní jako záminka obyčejná sezónní chřipka, mediálně převlečená za prasečí?
Má skončit nadbytek potencionálně revoltující populace v masových hrobech, tak jako miliony šílených krav nakažených BSE ve Velké Británii v roce 1996? Jaký jiný důvod, než zlý záměr by mohl být za skutečností, že kontaminovaná séra byla z rakouské pobočky Baxter vyvezena v prosinci minulého roku údajně do celkem 16 laboratoří ve třech zemích – ČR, SRN a Slovinsku.
„Virus mix-up by lab could have resulted in pandemic“ zde:
http://timesofindia.indiatimes.com/…/4230882.cms)

Jakou roli v aféře hraje ředitel firmy baxter, Gail Fosler známý svými kontakty na
trilaterální komisi, CFR a FED?

Rekombinanty, klonování a hybridizace lidských a zvířecích choroboplodných virů byla s oblibou financována a prováděna zbrojním průmyslem pod programem „Virus Cancer research“ vědci O’Conner, Stewart, Kinard a Rauscher ve vojenské výzkumné laboratoři Fort Detrick, Frederick, Maryland, s cílem vytvořit genspecifickou biologickou zbraň, která může postihnout jen konkrétní etnické skupiny, který původně vedl do konce padesátých let George W. Merck, majitel stejnojmenného farmaceutického
koncernu, specializovaného mimo jiné na očkovací séra.
Proto nás nemůže zarazit nadpis na titulní straně deníku DNES: Chřipka – chrání nás geny. Článek jinak bulvárního a propagandistického média prozrazuje: „Máme jinou geneticky danou imunitu než Hispánci. I vakcíny se musí zkoušet u různých ras lidí, každá totiž reaguje jinak. S infekcemi je to stejné.“
Zde: http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?…
a pokračuje v článku "Za smrt mohou zřejmě geny, tvrdí vědci“ zde:
http://zpravy.idnes.cz/…hranicni.asp?…

Podivný ptáček Baxter vyjednával již v roce 2006 zakázku pro vládu Velké Británie na výrobu 2 milionů dávek séra právě proti ptačí chřipce. Použita měla být metoda buněčné kultivace viru na ledvinových buňkách afrických zelených opic, jež se osvědčily v 60 letech oproti opičkám makak rhesus (Macaca), díky kterým byly nakaženy vakcíny proti dětské obrně vysoce karcinogenním opičím polyomavirem SV40. Zelené opičky (Chlorocebus) jsou nicméně známy tím, že mohou být nakaženy cytomegalovirem (SCMV).
Popis jak se vyrábí vakcinační kmen na opičích buňkách naleznete zde:
http://www.sv40foundation.org/

Zajímavé může být skutečnost, že očkovací látky měly být vyráběny právě v České republice, jak se můžeme dozvědět z článku
„Jabs for everyone if avian flu pandemic strikes?“ Zde:
http://www.prisonplanet.com/…0206jabs.htm

Nakonec, kde jinde než v postkomunis­tických zemí je moralní úroveň natolik pokleslá, že lze počítat i s vítanými pokusy na lidech, jak k tomu bylo právě v případě viru H5N1 v Polsku, kde tým lékařů a sestřiček prováděl pokusy na 350 nicnetušících bezdomovcích a chudých lidech, kteří začali po testech očkovacího séra masivně umírat. Výzkumná laboratoř jim tehdy vyplácela 1.2 libry za zkoušku.
„Homeless people die after bird flu vaccine trial in Poland“
http://www.telegraph.co.uk/…-Poland.html

Nutno dodat, že pachatelé byly odsouzeni na 10 let
„Health workers on trial for vaccine scam in Poland“
http://news.yahoo.com/…thflujustice

Kdo z firmy Baxter si asi půjde sednout za ohrožování veřejného zdraví? Jaká opatření učinila Česká republika za hrubé porušení zákona v případě pochybení nebo zlého úmyslu ohrozit obyvatelstvo biologickou zbraní? Kde není žalobce, není soudce. Ptejme se tedy, jak to, že zde není žalobce? Dosáhnou dlouhé prsty Gaila Foslera až do bezpečnostní rady vlády, nebo se jedná o symbiózu s cílem podmanit si zpupnou českou populaci povinným očkováním pod hrozbou zastřelení, jak tomu může být u
našich spojenců ve Spojených státech?
Odkaz prezidenta Bushe: Ze zákona může být na každého s příznaky infekčního onemocnění uvalena policií nucená karanténa
„Feds Can Quarantine Anyone With ‚Flu-Like‘ Symptoms“
http://www.rense.com/…/fedscan.htm

Na závěr pro pobavení video-propaganda očkování proti prasečí chřipce, která nebyla, šířená sdělovacími prostředky ve Spojených státech v roce 1976 zde:
http://www.infowars.com/…a-from-1976/

Časová osa:
všimněme si, že tak jako revoluce mají svá jména podle barev, měly chřipky své názvy podle exoticky znějících zemí, nebo regionů, tak nyní se inspirují i jmény zvířat:

1918 Španělská chřipka H1N1
1957 Asijská chřipka H2N2
1968 Hongkongská chřipka H3N2
1978 Prasečí chřipka
2003 SARS
2005 Ptačí chřipka H5N1
2009 Prasečí chřipka revival H1N1 nejnověji oficiálně pojmenovaná WHO „influenza
A(H1N1)“

Doporučené čtení:

The avian flu fright: Politically timed for global ‚iatrogenocide‘. By Dr. Leonard
Horowitz
http://www.onlinejournal.com/…orowitz.html

Vložil: Tereza.Spencerova · Vloženo do rubriky: Blogy, Daniel Solis

No comments: